Dag 27. Glasgow > Amsterdam

<<Dag 26. Glasgow

18 augustus 2015

Onze vlucht terug naar Amsterdam gaat redelijk midden op de dag, dus we kunnen een beetje uitslapen en dan op ons dooie gemak naar het vliegveld. Ik zie toch altijd een beetje op tegen het vliegen, maar dat blijkt gelukkig nergens voor nodig. Onderweg terug hebben we een prachtig uitzicht en voor ik het weet zijn we ook alweer geland op Schiphol. Ondanks de super toffe vakantie vind ik het altijd heel fijn om weer in ons eigen land te zijn. Ik app snel even mijn moeder dat we geland zijn en waarschijnlijk wel gewoon thuis mee kunnen eten. We hebben ook vrij snel onze bagage. Op naar de trein!

Door het tijdsverschil zitten we helaas wel middenin de spits in de trein terug naar het oosten van het land en terwijl wij nog in onze vakantiestemming zitten, zijn onze mede-reizigers duidelijk meer gefocust op hun werkdag. De treinen zitten meteen weer overvol en eigenlijk wordt niemand heel blij van onze backpacks. Tijdens het overstappen op Utrecht Centraal leidt dat helaas ook nog tot een verhitte discussie. Welkom terug hoor! Maar goed, de trein en dus het avondeten bij mijn ouders gehaald!

‘s Avonds, tijdens het terugkijken van de foto’s, dringt het eigenlijk pas tot me door wat voor avontuur we eigenlijk weer beleefd hebben. Het was echt een toffe reis, met toppen en dalen in de breedste zin van de uitdrukking, maar dat hoort er ook een beetje bij, denk ik. We gaan zeker nog eens terug om het oorspronkelijke plan te lopen, maar dat kan nog even duren. Kintyre, je bent nog niet van ons af!

IMG_7211
Bye Scotland..

IMG_7213

IMG_7216
..hello Netherlands.