Dag 11. Glasgow > Amsterdam > Groenlo

<<Dag 10. Glasgow

8 augustus 2012

Vandaag is onze laatste dag in Glasgow en omdat we al om 11.00 uur uit moeten checken, staan we op tijd op. Echt uitslapen is er niet bij vandaag. Dat is jammer, want ik heb heel slecht geslapen vannacht en tegen de tijd dat ik echt in slaap viel was het 3.30 uur. Great!

We kunnen gelukkig beneden onze bagage stallen tot 16.00 uur en we richting vliegveld moeten. De rest van de dag besteden we een beetje aan rondslenteren in Glasgow, luisteren naar doedelzakspelers en toch nog maar een pint Strongbow drinken in de pub. Misschien was dat laatste niet zo’n goed idee, want zo’n pint is behoorlijk aan de maat en enigszins draaierig loopt ik even later naar de receptie om mijn tas weer op te halen. We nemen afscheid van Lars en Thijs, die nog twee dagen in Glasgow blijven, en begeven ons rond 16.00 uur naar het vliegveld van Glasgow.

De vlucht gaat pas om 17.55 uur, dus we zijn ruim op tijd en na een kop koffie van de Starbucks is alle duizeligheid verdwenen. We hebben een voorspoedige vliegreis terug naar Nederland met wederom een geweldig uitzicht over eerst Schotland, dan de Noordzee en vervolgens Nederland. Toch ben ik heel blij dat we uiteindelijk weer veilig op de grond staan, want de landing verloopt enigszins schokkerig.

Op Schiphol hebben we een perfecte aansluiting op de trein terug naar Enschede, waar we laat in de avond aankomen en opgehaald worden door Jos, de vader van Lisa. Om 1.00 uur word ik afgezet in Groenlo. Hehe, thuis!
__

Het was een geweldige reis, waar ik nog vaak aan terug zal denken en die uiteindelijk meer impact heeft dan ik in eerste instantie verwacht had, maar thuiskomen is en blijft toch altijd het allerleukste van reizen.

<<terug